arrow_drop_up arrow_drop_down

Zakelijk pakketen versturen

Altijd de beste en voordeligste keuze voor het versturen van jouw pakketen.

Eén app voor alle vervoerders.

Transparante korting en prijzen.

Naast pakketten ook post.

De beste verzend App in Nederland

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Aangesloten partners voor het versturen van pakketen 

Start direct gratis met het proefpakket

Welke webshop je ook hebt, wij kunnen deze koppelen.

Koppel direct je webshop gratis met PostMasters

Volledig inzicht & controle over het versturen van jouw pakket.

Een dashboard geeft aan welke zendingen via de site zijn binnengekomen, worden opgehaald of reeds afgeleverd zijn. Vertraagde pakketten zijn direct zichtbaar voor volledig inzicht in jouw pakketstatus.

Geef je bedrijf de kans om te kunnen opschalen.

Begin met onze basis module, laagdrempelig en eenvoudig in gebruik. Als jouw online business groeit, groeit PostMasters zakelijk simpelweg met deze mee. Er is altijd ruimte om eenvoudig op te schalen, vervoerders te wijzigen of zelfs voor een gratis pick-up.

Waarmee helpt PostMasters zakelijk je?

PostMasters zakelijke applicatie helpt je met het opstarten van jouw webshop. De eenvoudige webapp of koppeling met jouw website maakt direct verschil in gebruiksvriendelijkheid voor jouw klanten. Beginnen bij ons kan altijd en is eenvoudig: Schrijf je in en verstuur diezelfde dag nog pakketten naar jouw klanten. ?Grotere webshops kunnen de hele communicatie met de klanten omzetten tot een geautomatiseerde mail nadat de zending is geleverd met bijvoorbeeld een mail nadat de zending is geleverd en er after sales communicatie nodig is.?

Behaal meer omzet

Het aanbieden van meerdere verzendopties aan jouw klant zoals zelfde dag levering of 'vóór 12 uur besteld=volgende dag in huis'-levering kan tot 30% meer omzet leiden. 

Goede service 

Ons systeem is volledig schaalbaar. Groeit je webshop van 1 pakket per dag tot 10.000 per dag geen probleem. Ook is het eenvoudig om nieuwe vervoerders toe te voegen en zelf  "eigen contracten" te gebruiken.Klant is koning

HowToSendIt zorgt voor veel keuzemogelijkheid bij de klant. Zelfde dag levering, levering aan een pakketshop, express of op een alternatief adres: onze verzendapp maakt dit alles mogelijk. 

Lagere verzendkosten

Richt je klantcommunicatie in en bepaal wanneer ze een tracking mail krijgen of geen een follow- up als het pakket is afgeleverd. 

Het aanbieden van meerdere vervoerders

PostMasters biedt mogelijkheid tot het werken met meerdere vervoerders. Elke vervoerder heeft sterke kanten, een eigen uitstraling.

Pakketen wereldwijd kunnen versturen

Onze applicatie helpt te kiezen voor de beste vervoerders en prijzen voor het buitenland heeft. Onze slimme tool helpt helpt douane formaliteiten, invoerrechten en overige barrières. 

Bekijk en ervaar zelf de unieke eigenschappen van PostMasters zakelijk

Same Day, Express of Next Day opties in een overzicht

Verlies niet de klant omdat je niet de juiste bezorgopties kan bieden. Wil een klant de zelfde dag dan kan dat en kies je bijvoorbeeld voor Redjepakketje als vervoerder, maar volgende dag voor 9 uur dan is mogelijk UPS de beste keuze. HowToSendIt biedt alle mogelijkheden in een overzicht. Maar natuurlijk is een standaard volgende dag levering ook mogelijk met DPD of PostNL

Gratis pick-up van pakketen einde dag

Met een Webshop Succes abonnement krijg je ook een gratis pick up. Is dat eind van de dag dan leveren we de volgende dag. Kies je voor same day levering worden de pakketten rond 12:00 opgehaald. Bij same day kan je dus orders tot 's avonds laat aannemen die dan toch nog de volgende dag worden geleverd. 

Gratis promotie materiaal, trainingen, cursussen & marketing

De verzendapplicatie is heel gebruiksvriendelijk en eenmaal ingericht en gekoppeld met je webshop heb je er geen omkijken meer aan. Wil je er nog meer uithalen dat hebben we handboeken en trainingen online staan. Wil je samen met een support medewerker er door heen lopen kan dat natuurlijk. 

Het kant & klaar concept direct toegepast in je webshop.

Wij kunnen de hele logistiek en alle communicatie met de klant inrichten. Vanaf het moment dat de order binnenkomt, het verwerken van de order, het verzenden, het vervoer en de aflevering kunnen wij verzorgen. Vervolgens is het bezorgd dan kan er ook een automatische mail uit voor eventueel de nazorg. 

Benieuwd? Bekijk de mogelijkheden

Voor elk type bedrijf en voor elke fase waarin je webshop zich bevindt hebben een gepaste oplossing. Standaard koppelingen met webshop maakt het eenvoudig, maar een maat oplossing leveren wij ook.