Menukaarten bedrukken

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Bedrukte Tafelkleden

Professioneel en verzorgd voor de dag komen doe je met tafelkleden! Van bedrijfsfeestjes, voor horecabedrijven of ter aankleding van je beursstand, de tafelkleden van PostMasters zijn goede geweldige kwaliteit en creëren een gezellige sfeer in iedere ruimte. Bedruk jouw logo, bedrijfsnaam of eigen design op een hoge kwaliteit textiel en zorg voor een professioneel voorkomen.



Duurzame koffiebeker 

to go

Houd je koffie warm en de planeet veilig met deze duurzame koffiebeker to go van PostMasters! Dubbelwandig en stevig houden de bekers niet alleen je drankjes warm, maar zijn 100% composteerbaar door de binnencoating van maïszetmeel. Print jouw logo of ontwerp op de buitenkant en laat je klanten zien dat je groen denkt terwijl zij genieten van een warm drankje onderweg! Bestel de jouwe vandaag nog in full colour.

Eco onderzetters

Kringen op je tafelbladen behoren tot het verleden met PostMasterseco onderzetters! Een uitstekende manier om je duurzaamheid en naamsbekendheid te vergroten. Deze milieuvriendelijke onderzetters van hoge kwaliteit zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Je kunt erop vertrouwen dat je zowel je tafels als het milieu beschermt. Bedruk nu deze ecologische onderzetters met jouw unieke logo of ontwerp en maak je merk sterk!


Schorten

De bedrukte schorten van PostMasters zijn een garantie voor langdurig plezier! De schorten zijn gemaakt van een 100% katoen. Zelfs de chefs die er de grootste knoeiboel van maken komen goed voor de dag! Kies een van de kleurrijke opties en bedruk jouw logo in full color op deze kwaliteits schorten. Al beschikbaar vanaf 1 stuk en leverbaar in 3 werkdagen!